Een teambuildingssessie met MindSonar

Geplaatst door:

Artikel: Teambuilding MPA Ria Eijck

Auteur: Ria Eijck

Beschrijving: Sassenheim, 21 september 2007.

Het team
Het gaat om een team van vier personen, een projectleider en drie projectmedewerkers. Samen zijn zij verantwoordelijk voor initieren en uitvoeren van projecten rondom de zorg aan jongeren . Alle leden van het projectteam zijn freelancers, die ingehuurd worden door een landelijke koepelorganisatie. Het project is in juni 2007 gestart en het loopt tot juni 2008. Er is geen gezamenlijk kantoor van waaruit gewerkt wordt, ieder werkt vanuit zijn/haar eigen werkplek. De communicatie verloopt via telefoon en email en één keer per twee weken een overleg.

De mensen hebben elkaar pas 4 of 5 keer ontmoet en de overleggen zijn tot nu toe altijd besteed aan inhoudelijke zaken. De bijeenkomst rondom metaprogramma’s had als doel elkaar wat beter te leren kennen en inzicht te krijgen in elkaars denkwijze.

0

Over de auteur:

Librarian is geen auteur. Het is een adminstratieve dienst die artikelen uit de oude IEP bibliotheek als posts op deze site heeft geplaatst. De datum van het artikel is ongeveer geschat (per jaar).
  Artikelen die hiermee samenhangen

Voeg een Commentaar