Actief zijn en fit blijven

Geplaatst door:

Artikel: Jeannette van Dijk Actief Zijn en Fit Blijven

Auteur: Jeannette van Dijk

Beschrijving: Modelleringsverslag NLP-Masterpractitionersopleiding 2010. Mijn energie raakte regelmatig op. En dat was dan helemaal niet handig. Ik werd dan hangerig, ging tv kijken, lag vroeg in bed en deed niet wat ik van plan was die dag te doen. En daar was ik dan teleurgesteld over. Mijn zelfvertrouwen was lager als ik moe was en als ik té moe was, kon ik het niet meer opbrengen om diezelfde dag mijn energie weer op peil te brengen. En daarom wilde ik graag goed in staat zijn om mijn energie beter op peil te houden.

0

Over de auteur:

Librarian is geen auteur. Het is een adminstratieve dienst die artikelen uit de oude IEP bibliotheek als posts op deze site heeft geplaatst. De datum van het artikel is ongeveer geschat (per jaar).
  Artikelen die hiermee samenhangen

Voeg een Commentaar