Ont-moeten

Geplaatst door:

Artikel: Ontmoeten

Auteur: Irene Slaats

Beschrijving: Modelleringsverslag NLP Mastersopleiding 2005 “Het werk is klaar, maar in mijn hoofd blijf ik nog doormalen. Graag zou ik na het werken afstand kunnen nemen van de werkdag en rust in mijn hoofd krijgen.”

Waarom heb ik dit gemodelleerd?
Na een hectische dag werken vol invloeden van buitenaf merk ik dat ik het heel moeilijk vind om los te komen van de gedane bezigheden. Het werk is klaar, maar in mijn hoofd blijf ik nog doormalen. Het denken over hoe het gegaan is en wat er eventueel morgen weer gedaan moet worden bezet mijn hoofd, mijn denken. Graag zou ik na het werken afstand kunnen nemen van de werkdag en rust in mijn hoofd krijgen.

Irene Slaats

0

Over de auteur:

Librarian is geen auteur. Het is een adminstratieve dienst die artikelen uit de oude IEP bibliotheek als posts op deze site heeft geplaatst. De datum van het artikel is ongeveer geschat (per jaar).
  Artikelen die hiermee samenhangen

Voeg een Commentaar