Complexiteitreductie met NLP door het gebruik van Metaforen in Business situaties

Geplaatst door:

Artikel: Complexiteitsreductie_etc

Auteur: Frank N.M. Groot

Beschrijving: In een business situatie wordt er vaak als eerste teruggegrepen op de logica. Voor het oplossen van problemen, maar ook voor het helder kunnen overdragen van een oplossing voor een zakelijke probleem. De logica voert in 9 van de 10 gevallen de boventoon. Toch blijkt het gebruik van metaforen vaak een krachtiger middel om een probleem op te lossen enof een oplossing helder over te dragen.

0

Over de auteur:

Psycholoog, NLP-trainer, Trainer provocatief coachen, schrijver (11 boeken), directeur IEP --- Geeft NLP- en provocatieve workshops en -opleidingen. --- Stond vijf jaar achtereen in de top-500 professionals van ‘Quote’. --- Ontwikkelde MindSonar.
  Artikelen die hiermee samenhangen
  • No related posts found.

Voeg een Commentaar