Hendrik van Moorter, psychiater en sjamaan

Geplaatst door:

Jaap Hollander en Anneke Meijer interviewen hun vriend en collega Hendrik van Moorter, een Belgische psychiater, hypnotherapeut en NLP-er die zij nog kennen van de TTT (Terpsichore Trance Therapy) meer dan 25 jaar geleden, toen het IEP net was opgericht. De allereerste workshop die het IEP ooit organiseerde was een TTT workshop met de Braziliaanse psychiater David Akstein. Hendrik nam later ook deel aan trance-rituelen in Malawi en heeft veel ervaring met sjamanistische technieken.

2

Over de auteur:

Psycholoog, NLP-trainer, Trainer provocatief coachen, schrijver (11 boeken), directeur IEP --- Geeft NLP- en provocatieve workshops en -opleidingen. --- Stond vijf jaar achtereen in de top-500 professionals van ‘Quote’. --- Ontwikkelde MindSonar.
  Artikelen die hiermee samenhangen

Comments

 1. Ruben  november 20, 2013

  Erg leuke sjamaan! Wanneer men genoeg betaalt is deze man zelfs bereidt zichzelf terug te trekken in de sjamanistische villawijken van Holsbeek.

  antwoorden
  • Jaap Hollander  november 25, 2013

   Hallo Ruben,
   Grappige reactie. Ik ben er een paar keer geweest daar in die Sjamanistische villawijk bij Leuven…

   antwoorden

Voeg een Commentaar