Nano Tech Power Deck: Vertaling van de instructies (Spelregels)

Geplaatst door:

Een NLP-gesprek in de vorm van een kaartspel: het ‘Nano Tech Power Deck’. Het is maar een spel en toch levert het serieuze resultaten op. Het helpt mensen om zichzelf te begrijpen en te veranderen.

Aangezien het Nano Tech Deck alleen in het Engels (en in het Duits en Pools) is uitgegeven (en niet in het Nederlands) vindt u hier een Nederlands vertaling van de instructies (spelregels).
Er is ook een vertaling van de kaarten.

Pdf bestand: Nano_Tech_Instructies_Vertaling_NL_2012

Hoe werkt het?
Om te beginnen trekt de speler een startonderwerp. De startkaarten zijn gebaseerd op het veranderingsmodel van NLP (a. doelen, b. hindernissen en c. hulpbronnen) en de levenslijn (a. verleden, b. heden en c. toekomst). Omdat het spel geen inhoudelijke analyse kan maken, wordt de veranderingsrichting bepaald m.b.v. een orakelsysteem dat biologische kerntaken gebruikt als metafoor voor het menselijk bestaan. Vervolgens trekt de speler drie nanotechnieken. Dit zijn zeer compacte, snelle NLP-technieken die in een minuut of vijf te doen zijn. Het spel eindigt met een systematische ‘future pace’ (afstemming op de toekomst) die naar alle elementen van de structuur van de subjectieve ervaring vraagt. Het spel duurt ongeveer 45 minuten en het is nooit hetzelfde. Je zou het gedurende 5870 jaar elke dag kunnen spelen zonder dezelfde combinatie twee keer tegen te komen.

Een speciale hulpbron voor NLP-ers
U bent enthousiast over NLP, maar u zou méér met uzelf willen werken. Of u wilt iets doen met een team waardoor men elkaar op een dieper niveau leert kennen. Of u wilt een vriend helpen om te veranderen, maar u wilt niet in de therapeutenrol terechtkomen. Of u houdt gewoon van psychologische impulsen en verrassingen. Het Nano Tech Deck is een hulpbron in al deze situaties. Het is een gemakkelijke NLP-bron die een veilige ingang biedt naar serieus veranderingswerk.

Bestellen?
Prijs: € 20,– (verzendkosten in Nederland: € 1,50)
Te bestellen bij het IEP

Taal: Engels

0

Over de auteur:

Psycholoog, NLP-trainer, Trainer provocatief coachen, schrijver (11 boeken), directeur IEP --- Geeft NLP- en provocatieve workshops en -opleidingen. --- Stond vijf jaar achtereen in de top-500 professionals van ‘Quote’. --- Ontwikkelde MindSonar.
  Artikelen die hiermee samenhangen
  • No related posts found.

Voeg een Commentaar