Integreer hoofd, hart en buik voor een optimaal zelf

Zou het niet prachtig zijn als je de compassie van je hart, de creativiteit van je hoofd en de moed van je onderbuik zou kunne laten samengaan? Leer in deze training hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn. Wist jij al dat onderzoek heeft aangetoond dat – naast in je hoofd – er ook neurale netwerken of ‘breinen’ aanwezig zijn in je hart en je onderbuik? In het taoïsme en het boeddhisme wordt al verwezen naar het belang van samenwerking tussen deze ‘delen’. En luister maar eens naar onze taal: we hebben het over ons denkhoofd, over dingen niet kunnen verteren, en over hartverwarmende ervaringen. Mensen leggen vaak spontaan hun hand op deze gebieden, als overtuiging en congruentie belangrijk zijn. De nieuwste kennis in de neurowetenschappen valideert de werkwijzen uit diverse oude tradities.

Hoe kan het ontspannener, intuïtiever en actiever?

In deze praktische tweedaagse leer je hoe jij zelf deze nieuwste inzichten kunt benutten. De bewezen werkzame elementen leidden tot praktische en simpele technieken, die een groot verschil maken. Juist ook omdat ze alledrie de ‘breinen’ aanspreken. Je leert allereerst om snel stress kwijt te raken via een ‘balanced breathing’ methodiek. Zonder stress kun je helderder denken, voelen en doen. Daarnaast leer je herkennen welke breinen in conflict zijn bij jezelf en wat er aan te doen. Heb jij moeite om je doelen te bereiken, om je zelf in beweging te krijgen, om beslissingen te nemen? Na het toepassen van de oefeningen om de creativiteit van je hoofd, de empathie van je hart en de moed van je onderbuik samen te laten werken, transformeren die zelf saboterende en belemmerende innerlijke conflicten. Deze training is voor iedereen die weet dat het op veel momenten gemakkelijker, meer ontspannen, intuïtiever en actiever kan.

Data, trainer en deelnamekosten

Data
5 en 6 oktober 2018

Trainer
Wilbert Molenaar

Bestemd voor
Een ieder die NLP of een andere methodiek heeft gedaan voor Persoonlijke Ontwikkeling.

Deelnamekosten
€ 450,– Inclusief koffie, thee, lunch en lesmateriaal
Het IEP is niet BTW-plichtig, u betaalt geen BTW.

Waar vindt de training plaats?
Hampshire Landgoedhotel De Holthurnsche hof

De ontdekking van de hart- en buikhersenen heeft veel belangstelling gekregen in populaire tijdschriften zoals Time Magazine, Psychology Today, The New York Times enz.
Er is ook een uitgebreid artikel verschenen in Inzicht, het tijdschrift van de NVNLP:
http://dev.mbraining.nl/wp-content/uploads/2016/09/mBIT-artikel-Inzicht.pdf

 

Testimonials

  • ’De trainer is erg betrokken, hij raakt me persoonlijk.’ –Rob van der Vlies.

  • ’Voor NLP-ers makkelijk toegankelijke materie die verdieping en vernieuwing biedt.’ –Bertien den Dulk, trainer/coach.

  • ’Prachtige handvatten om mezelf en de ander beter te begrijpen en vanuit m’n essentie te werken, leven en leren.’ –Mieke Goossens, ergotherapeut.

  • ’Fijne, indringende training met veel direct toepasbare oefeningen!’ –Bieneke van de Pas, business developer.

  • ’Toegepaste Neuroscience gecombineerd met NLP heeft tot een mooie set van nieuwe processen geleid: multiple Braining. Niet alleen de intelligentie van je hoofd maar ook je hart- en buikbrein ga je bewust inzetten voor persoonlijke groei, wijsheid en … wat jij maar wil. Een absolute aanrader om de kracht hiervan te gaan ervaren in deze training.’–Jennet Burghard, mBraining Master Coach.

 

Inschrijven Reserveren

 

mBit-Book-Cover

Bestel bij Amazon

 

Inschrijven Reserveren

 
Naar boven