mBIT Evolve/ontwikkel jezelf workshop
HOOFD + HART + ONDERBUIK = OPTIMAAL ZELF

Een tweedaagse training voor jezelf!

Leren hoe je hoofd, hart en onderbuik samen te laten werken. En ervaren hoe het samengaan van de compassie van je hart, de creativiteit van je hoofd en de moed van je onderbuik leidt tot meer van jezelf, de beste versie van je zelf zijn.

Wist jij al dat onderzoek heeft aangetoond dat -naast in je hoofd – er ook adaptieve neurale netwerken of ‘breinen’ aanwezig zijn in de hart en onderbuik streek? In tradities van oude wijsheden, zoals bijvoorbeeld taoïsme en boeddhisme, wordt al verwezen naar het belang van samenwerking van deze ‘delen’. Ook in onze taal zijn er tal van verwijzingen, waaruit blijkt dat men naast de informatie uit het denkhoofd, ook informatie uit hart en onderbuik waarneemt: “iets niet kunnen verteren”, “vlinders in de buik”, “hart verwarmend” “mijn hart klopt voor”. Mensen leggen vaak spontaan hun hand op deze gebieden, als overtuiging en congruentie belangrijk zijn. Al eeuwenlang streven mensen naar denken, voelen en gedrag samen te laten werken. De nieuwste kennis in de neurowetenschap valideert de werkwijzen uit diverse oude tradities.En voegt toe.

HOE kan het ontspannener, intuïtiever en actiever
In deze ervaring gerichte tweedaagse leer je HOE jij zelf deze nieuwste inzichten kan benutten. De bewezen werkzame elementen leidden tot praktische en simpele technieken, die het verschil maken. Juist ook omdat ze alle drie de ‘breinen’ aanspreken.

Je leert allereerst om snel stress kwijt te raken via een ‘balanced breathing’ methodiek. Zonder stress kan je helderder denken, voelen en doen. Daarnaast leer je herkennen welke breinen in conflict zijn bij jezelf en wat er aan te doen.

Heb jij moeite om je doelen te bereiken, om je zelf in beweging te krijgen, om beslissingen te nemen?

Na het toepassen van de oefeningen om de creativiteit van je hoofd, de empathie van je hart en de moed van je onderbuik samen te laten werken, transformeren die zelf saboterende en belemmerende innerlijke conflicten.

Deze training is voor iedereen die weet dat het op veel momenten gemakkelijker, meer ontspannen, intuïtiever en actiever kan. Alleen nog niet weet HOE op bepaalde momenten dat te bewerkstelligen.

Gun het jezelf.

Data, trainer en deelnamekosten

Data
5 en 6 oktober 2018

Trainer
Wilbert Molenaar

Bestemd voor
Een ieder die NLP of een andere methodiek heeft gedaan voor Persoonlijke Ontwikkeling.

Deelnamekosten
€ 450,– Inclusief koffie, thee, lunch en lesmateriaal
Het IEP is niet BTW-plichtig, u betaalt geen BTW.

Waar vindt de training plaats?
Hampshire Landgoedhotel De Holthurnsche hof

De ontdekking van de hart- en buikhersenen heeft veel belangstelling gekregen in populaire tijdschriften zoals Time Magazine, Psychology Today, The New York Times enz.
Er is ook een uitgebreid artikel verschenen in Inzicht, het tijdschrift van de NVNLP:
http://dev.mbraining.nl/wp-content/uploads/2016/09/mBIT-artikel-Inzicht.pdf

 

Testimonials

  • ’De trainer is erg betrokken, hij raakt me persoonlijk.’ –Rob van der Vlies.

  • ’Voor NLP-ers makkelijk toegankelijke materie die verdieping en vernieuwing biedt.’ –Bertien den Dulk, trainer/coach.

  • ’Prachtige handvatten om mezelf en de ander beter te begrijpen en vanuit m’n essentie te werken, leven en leren.’ –Mieke Goossens, ergotherapeut.

  • ’Fijne, indringende training met veel direct toepasbare oefeningen!’ –Bieneke van de Pas, business developer.

  • ’Toegepaste Neuroscience gecombineerd met NLP heeft tot een mooie set van nieuwe processen geleid: multiple Braining. Niet alleen de intelligentie van je hoofd maar ook je hart- en buikbrein ga je bewust inzetten voor persoonlijke groei, wijsheid en … wat jij maar wil. Een absolute aanrader om de kracht hiervan te gaan ervaren in deze training.’–Jennet Burghard, mBraining Master Coach.

 

Inschrijven Reserveren

 

mBit-Book-Cover

Bestel bij Amazon

 

Inschrijven Reserveren

 
Naar boven