Menu
  • Je bent nu hier:
  • Home »

Aan de slag met ‘moeilijke’ teams.
Herken je dit? Je hebt de MindSonar opleiding gedaan, maar je wilt meer leren over teams. Een algemene teamtraining zoals F5 lukt prima, maar je voelt je nog niet klaar om met ‘moeilijke' teams aan de slag gaan, waar de conflicten je om de oren vliegen en de sfeer om te snijden is.
In deze korte training kom je in contact met de uitgebreide ervaring die Guus Hustinx in de loop van de jaren heeft opgebouwd.

Positieve verandering in teams start altijd bij erkenning van de huidige situatie en de dynamiek in het team. Het proces van - herkenning – erkenning van het eigen aandeel – bereidheid om te veranderen – borging van de gewenste verandering -  vormt de basis van de iedere succesvolle teamtraining. Het sturen van dat proces vraagt veel van jou als begeleider. Want je wordt hoe dan ook onderdeel van de teamdynamiek. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een dwarsliggend teamlid. Welke innerlijke state is er nodig en wat zijn de valkuilen? Welke cruciale metaprogramma’s moet je bij jezelf activeren?

“To the next level."

"Guus brengt je 'to the next level."

Ton Waldschmitt
Manager

"Zéér leerzaam."

"Guus weet zijn aanpak zeer pakkend over te brengen. Dit door gebruikte modellen en methodieken te onderbouwen met zijn eigen praktijkervaring. Zéér leerzaam."

Onno de Vries
​Senior Organisation-coach

"Passie voor het werken met teams 'powered by MindSonar' is nog meer toegenomen."

"Enthousiasme, passie voor het werken met teams powered by mindsonar is nog meer toegenomen door delen van kennis en ervaring, voorbeelden, oefeningen, modellen"

Hettie de Vetten
Interim Manager/Trainer/Coach

  • Inhoud
  • programma
  • data, lokatie, kosten. e.d.
  • Trainer

Data
Geen datum gepland

Werktijden
​10.00 tot 18.00 uur

Bestemd voor
Deze training is alleen toegankelijk voor mensen met een MindSonar certificaat (en degenen die momenteel de Certificatietraining volgen) en voor NLP Master-practitioners die ervaring hebben met metaprogramma's.

Deelnamekosten
 € 260,-- Inclusief koffie, thee, lunch, lesmateriaal en MindSonar profiel

Studiebeurzen
 Het IEP stelt enkele studiebeurzen (50% van het cursusgeld) beschikbaar aan mensen, die onbaatzuchtig een bijdrage leveren aan een betere wereld en die zelf niet in staat zijn om de opleiding te bekostigen.

ISBN10: 9024418194 ISBN13: 9789024418190