Menu 

Met gemak contact (De bubbel methode)

Artikel: Met gemak contact

Auteur: Linda van der Zouw

Beschrijving: Modelleringsproject 2004. Het doel van deze techniek is om ‘met gemak contact’ te maken. Waarbij degene die de techniek gebruikt in staat is om spontaan vanuit zichzelf contact aan te gaan door optimaal gebruik te maken van de eigen ruimte.

Vanuit mijn beroep is 1 op 1 contact maken voor mijzelf geen probleem. Ik wil dit professioneel contact met een grote mate van opgebouwde zekerheid noemen. In de loop der jaren heeft deze vorm van contact maken zichzelf meer verdiept door trainingen, opleidingen en actief zijn in mijn professionele werkomgeving.

Waarom dan toch een zogenaamde ‘expert’ uitzoeken die ‘met gemak contact’ maakt. Vaak denk ik namelijk dat ik mijn privé-leven moeilijk contact kan maken met nieuwe mensen en groepen op onbekende terreinen. Op een gemakkelijke manier contact maken is iets wat ik wilde leren en waar de persoon in kwestie door mijn ogen gezien een expert in is.

About the Author Librarian

Librarian is geen auteur. Het is een adminstratieve dienst die artikelen uit de oude IEP bibliotheek als posts op deze site heeft geplaatst. De datum van het artikel is ongeveer geschat (per jaar).

Leave a Comment: