Menu 

Kampioen in 30 Seconden

Artikel: Kampioen

Auteur: Jacques Wagemakers

Beschrijving: Modelleringsverslag van Jacques Wagemakers, Mastersopleiding 2005 Henk Kraaijenhof is voor topsporters een bekende en succesvolle trainer/coach. Gestart als atletiek trainer heeft hij sporters als Nellie Cooman, Merlene Ottey, Letitia Vriesde en Troy Douglas aan de top gebracht. Tegenwoordig traint hij ook topsporters uit de tenniswereld (John van Lottum, Melle van Gemerden en Mary Pierce) en voetballers (o.a. Edgar Davids) en levert een actieve bijdrage aan de training van De Bijzondere Bijstands Eenheid van Defensie en de Brandweer.

About the Author Librarian

Librarian is geen auteur. Het is een adminstratieve dienst die artikelen uit de oude IEP bibliotheek als posts op deze site heeft geplaatst. De datum van het artikel is ongeveer geschat (per jaar).

Leave a Comment: