MindSonar professionals actief in de sociale media

Vorig jaar rond deze tijd schreef ik in de column MindSonar Momentum over de ontwikkelingen van de MindSonar community in Zuid-Amerika en Polen en het gevoel van momentum om ook in Nederland en België elkaar als MindSonar Professionals meer te ondersteunen en te versterken.


Nu het vervolg

Het zichtbaarheidsproject dat Anne-Claire Leenen, Petra Smit-Wattez en ik zijn gestart, heeft langzaamaan vorm gekregen. Vanaf het begin van deze maand komt er iedere week een korte presentatie van een collega met ‘Another solution powered by MindSonar’ op social media zoals LinkedIn en Facebook.


Diversiteit

De diversiteit van MindSonar komt mooi in beeld: ​

  • Zelforganiserende Teams waar de samenwerking niet soepel loopt …
  • Organisaties die hun scenario thinking skills een boost willen geven …
  • Coaches, Trainers en Adviseurs die zichzelf beter willen verkopen …
  • Mensen die rij-angst hebben en terug in het verkeer willen …

De filmpjes hebben een vaste opbouw en lay-out , de beelden en teksten worden aangeleverd door de desbetreffende professional.


Bekijk de filmpjes

Misschien heb je al een filmpje gezien? De eerste 3 zijn inmiddels online. Via deze linkjes kom je bij de desbetreffende professional en zijn of haar ‘solution’.


Eelko – Zelforganiserende Teams

Sjaak - Rijangst

Jascha Kamstra - Scenario Thinking Skills


Zijn de presentaties perfect? Zeker niet. Gelukkig doet perfect het op LinkedIn minder goed, dan ‘home made’  en met de korte tijdsduur van nog geen 30 seconden is het waarschijnlijk dat we in deze snelle tijden toch de aandacht vangen van kijkers.


Mooie dingen
Dit is een begin om elkaar te ondersteunen en te versterken in het zichtbaar maken van de mooie dingen die we doen en waarbij we MindSonar inzetten. En natuurlijk, hoe mooi zou het zijn als je het over MindSonar hebt en geen vragende uitdrukking op iemands gezicht ziet, maar een reactie krijgt als “Hé daar heb ik wel eens van gehoord, kun je me er iets meer over vertellen?”


Happy Profiling!

Jennet Burghard


Ben je werkzaam als coach, trainer, teambuilder of recruiter en ben je benieuwd naar MindSonar, vul dan je naam in op de MindSonar site om toegang te krijgen tot een gratis test.


Wil je zelf met MindSonar gaan werken? Doe mee met de eerstvolgende Certificatietraining in 2019.  


About the Author Jennet Burghard

Bestuurskundige, trainer, coach --- Heeft een doctoraal Bestuurskunde en vele andere opleidingen voltooid: NLP Master Practitioner, mBIT Master Coach, gecertificeerd leiderschapstrainer, Training Director Speaking Circles®, MindSonar® Trainer, Sociaal Panorama Consulent en Destination Coach®. --- Verzorgt samen met Koos Wolcken voor Speaking Circles International het Europese programma. --- Heeft sinds 1998 haar eigen trainingsbureau en coachingspraktijk. Centraal in haar werk staat het begeleiden van individuen en teams bij veranderingen in zichzelf en in relatie tot hun omgeving. --- Schreef samen met Koos Wolcken het boek 'Present!' over 'relational presence' en authentiek presenteren. --- Geeft MindSonar trainingen in Nederland, Polen Engeland en Latijns Amerika.

Leave a Comment: