Speciaal voor MindSonar Professionals.
Nieuwe ontwikkelingen in het MindSonar-systeem.
Ontdekkingen in andere landen.
Nieuwe MindSonar producten.
Inhoudelijke achtergronden van metaprogramma's en Graves drives.
Verbinden, begrijpen, inspireren en geïnspireerd worden.

De MindSonar-conferentie is een jaarlijkse ontmoetingsplek voor mensen die deze denkstijltest gebruiken. Elkaar inspireren. Ideeën opdoen voor projecten. De nieuwe ontwikkelingen volgen. Netwerken. Een enkele keer is deze dag ook een kennismaking voor wie eens wil kijken wat er allemaal met MindSonar gebeurt. Het merendeel van de deelnemers bestaat echter uit doorgewinterde MindSonar gebruikers, en dat is ook wat deze dag zo mooi maakt. Het programma is een combinatie van lezingen en interactieve workshops.

  • programma
  • datum, lokatie, kosten. e.d.
  • Trainers

Jaap Hollander

Psycholoog, NLP-trainer, hypnotherapeut, schrijver, directeur IEP

Hij geeft NLP- en provocatieve opleidingen en workshops voornamelijk voor het IEP in Nederland en soms ook elders (variërend van Warschau tot Miami) .

Ooit, in de jaren tachtig, werkte hij op de opnameafdeling van een groot psychiatrisch centrum, waar hij vertrok om voor zichzelf een vrijere werkomgeving te scheppen.

Modelleerde o.a. effectieve trainers (presentatietechnieken), vitale tachtigers (gezond leven), Candomblè-priesters in Brazilië, topmanagers en provocatief therapeut Frank Farrelly.
Ontwikkelde onder meer MindSonar.

Hij schreef tien boeken, waaronder ‘NLP in Nederland’, ‘Essenties van NLP’ (20.000 verkocht) en ‘Provocatief coachen’. Zijn nieuwste boek is ‘Provocative Coaching, Making things better by making them worse’ (Crown House Publishing, UK).

Lid van de 'MindSonar Experts Group'.

Chris Minne

Organisatiepsycholoog

Begon als extern organisatiepsycholog bij diverse bedrijven, waar hij HR development services en management training verzorgde. Was daarna Personnel Development Manager in een multi-national ICT high-tech company .
Ging verder als Sales Director van een winkelketen met 70 winkels in Belgie and Luxemburg .
Is nu directeur van 'Enable', dat diverse een organisatie-ontwikkelings diensten levert.

Missie: 'To contribute in a ecological way to the development of heart intelligence and enhanced consciousness in business environments, enabling people to perform impeccably in a sustainable way".

Is sinds het eerste begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van MindSonar.

Lid van de 'MindSonar Experts Group'.

Jennet Burghard

Bestuurskundige, trainer, coach

Heeft een doctoraal Bestuurskunde en vele andere opleidingen voltooid: NLP Master Practitioner, mBIT Master Coach, gecertificeerd leiderschapstrainer, Training Director Speaking Circles®, MindSonar® Trainer, Sociaal Panorama Consulent en Destination Coach®.

Verzorgt samen met Koos Wolcken voor Speaking Circles International het Europese programma. 

Heeft sinds 1998 bhaar eigen trainingsbureau en coachingspraktijk. Centraal in haar werk staat het begeleiden van individuen en teams bij veranderingen in zichzelf en in relatie tot hun omgeving.

Schreef samen met Koos Wolcken het boek 'Present!' over 'relational presence' en authentiek presenteren.

Geeft MindSonar trainingen in Nederland, Polen en Engeland.