Niet iedereen denkt hetzelfde. Met MindSonar zorg jij als teambuilder dat de verschillende denkstijlen in een groep succes en ontwikkeling opleveren in plaats van frustratie en vertraging. Als coach help je mensen om anders te gaan denken, zodat ze hun doelen bereiken en als adviseur maak je meetbaar en inzichtelijk wat er schort aan een organisatie.


Honderden professionals in 10 landen geven met MindSonar meerwaarde aan hun trajecten. Zij kunnen hun opdrachtgevers naast inspiratie ook meetbare resultaten laten zien... In de certificatietraining leer je hoe je MindSonar inzet voor individuele coaching, teambuilding, training, werving en selectie, etc.

MindSonar is het nieuwe profileren. Er is een groot verschil tussen inhoudsgerichte metingen en procesgerichte metingen. MindSonar is vooral procesgericht. Wij meten hoe iemand denkt, niet wat hij denkt. Oudere metingen, zoals MBTI en DISC, zetten mensen vaak nog onbedoeld vast in persoonlijkheidshokjes. MindSonar zegt: "Je denkt zus en zo in die of die situaties". Vandaar ook onze tag line: "Omdat jij zo veel meer bent!"


Als jij een röntgenapparaat had voor het menselijk denken, wat zou je daar dan mee doen? Hoe zou je er mensen mee helpen? Hoe zou je er nieuwe producten mee ontwikkelen? Hoe zou je er organisaties mee veranderen? MindSonar is een methode die op een gemakkelijke manier iemands denkstijl doormeet. Een veelzijdige toolkit die gebruikt wordt door honderden coaches, trainers en adviseurs. MindSonar geeft een stevige meerwaarde aan jouw trajecten. MindSonar helpt je om je te onderscheiden. Je kunt je opdrachtgevers nu niet alleen inspiratie bieden, maar ook meetbare resultaten.

In de certificatietraining leer je hoe  dit instrument inzet voor individuele coaching, team building, het verhelderen van iemands missie en nieuwe producten waarmee je je persoonlijke passie omzet in actie.

"Een instrument waarmee je als coach en trainer je toegevoegde waarde enorm vergroot"

"De opleiding is een enorme verrijking als je meer wilt doen met, en leren over, denkstijlen. Een compleet programma, waarmee je met groepen en individuen ook daadwerkelijk aan de slag kunt. En met MindSonar heb je een instrument in handen waarmee je als coach en trainer je toegevoegde waarde enorm vergroot. Aanrader!"


Eelko Vooijs
NLP-trainer/Directeur

"Zo pakkend, hoe mensen zich in het eigen profiel herkennen"

"Het instrument om onderliggende denkstijlen zichtbaar te maken en daardoor snel het passende stukje in beweging te brengen. Zo pakkend, hoe mensen zich in het eigen profiel herkennen en daardoor vol met de feedback aan de slag gaan."

Madelon Crol
Coach/Adviseur

"Zeer toepasbaar voor ondernemers in de opleidings- en trainingsbranche"

""Skills, instrumenten en werkvormen zijn zeer toepasbaar voor ondernemers in de opleidings- en trainingsbranche, maar ook voor coaches."

Rob van Engelen
Ondernemer

  • Inhoud
  • programma
  • data, lokatie, kosten, e.d. 
  • Trainers
  • mindsonar toepassingen

Data

Blok I: 6 en 7 juni 2019
Blok II: 5 en 6 september 2019

MindSonar Ontmoetingsdag: 20 september 2019
Blok III: 31 oktober en 1 november 2019

Werktijden
Alle dagen van 10.00 – 18.00 uur

Bestemd voor

Coaches, adviseurs, HRM-functionarissen, consultants, mediators en trainers, NLP-practitioners, en -Masterpractitioners,
NLP-practitionersniveau wordt voorondersteld.

Deelnamekosten

€ 2095,–  Je betaalt geen BTW.

Inclusief:
20 MindSonar profielen​
Handleiding
E-learning
Twee kant-en-klare workshops die je als MindSonar professional kunt geven:

'Reading People'
'Teambuilding met denkstijlen'
MindSonar licentie
Certificatietesting
Inschrijving in het
Internationale MindSonar register

Inclusief 20 profielen

Bij de certificatietraining zijn 20 gratis MindSonar profielen inbegrepen. Daarvan zijn er ongeveer 8 nodig voor het trainingsprogramma. De andere 12 kun je naar eigen inzicht gebruiken. Je kunt deze profielen commercieel inzetten en de trainingskosten terugverdienen. Ze blijven een jaar geldig. 
Na je certificatie blijf je uiteraard profielen gebruiken, ze kosten dan € 60,– per stuk (exclusief BTW).

Tijdsinvestering

Trainingsdagen: 6 dagen.
Oefengroepsbijeenkomsten: 2 dagen (4 dagdelen).
Literatuurstudie: 1 dag (schatting).
Werken aan projecten: 1 dag (schatting)
Totaal: 10 dagen.

Certificatie-opdrachten

Je doet drie schriftelijke opdrachten:  
Je verzamelt voorbeelden van alle metaprogramma’s (samen met je oefengroep).
Je doet een leerproject coaching, d.w.z. je coacht iemand met MindSonar en brengt daar verslag over uit.
Je doet een leerproject teambuilding of organisatieontwikkeling. 

Op de laatste dag van de training doe je twee schriftelijke toetsen: kennis en interpretatie.

Waar vindt de training plaats?

Hotel Holthurnsche Hof, Berg en Dal

"Genoten van de training"

"Genoten van de training door de aanwezigheid van enthousiaste, open medecursisten en trainers. Vanuit mijn interesse in en geboeidheid door mensen hoe mensen denken en hoe hen dat beweegt, een enorm waardevolle aanvulling."


Coby Krol
Trainer/Coach

"Het speelse gemak, de diepe kennis en de jarenlange ervaring"

"Ik heb genoten van het speelse gemak, de diepe kennis en de jarenlange ervaring, waarmee de trainer toegang verschafte tot de boeiende wereld van metaprogramma's en de toepassing in coaching en team building. Aanrader!"

Koos Wolcken
NLP-Trainer

"Mooi instrument dat het bedrijfsleven aanspreekt"

""Een verrijking in kennis, inzichten en toepassingen om persoonlijke ontwikkeling op verschillende manieren te stimuleren. Mooi instrument dat het bedrijfsleven aanspreekt vanwege vorm, diepzinnigheid, validiteit en betrouwbaarheid.”

Henri van Hout
Directeur