Menu 

MindSonar is een online meting van hoe iemand denkt (metaprogramma's) en wat hij belangrijk vindt (Graves drives). MindSonar is 'het nieuwe profileren'. Andere metingen, zoals MBTI en Insights, spijkeren mensen vast in een persoolijkheidshokje. MindSonar is de bevrijder: "You are so much more!"
Coaching, team building, werving, selectie, het gaat allemaal beter met MindSonar. Wordt over de hele wereld gebruikt (België, Latijns-Amerika, Polen, Engeland, USA) en hier in Nederland bij het IEP ontwikkeld.

Als jij een röntgenapparaat had voor het menselijk denken, wat zou je daar dan mee doen? Hoe zou je er mensen mee helpen? Hoe zou je er nieuwe producten mee ontwikkelen? Hoe zou je er organisaties mee veranderen? MindSonar is een methode die op een gemakkelijke manier iemands denkstijl doormeet. Een veelzijdige toolkit die gebruikt wordt door honderden coaches, trainers en adviseurs. MindSonar geeft een stevige meerwaarde aan jouw trajecten. MindSonar helpt je om je te onderscheiden. Je kunt je opdrachtgevers nu niet alleen inspiratie bieden, maar ook meetbare resultaten.

In de certificatietraining leer je hoe  dit instrument inzet voor individuele coaching, team building, het verhelderen van iemands missie en nieuwe producten waarmee je je persoonlijke passie omzet in actie.

"Een instrument waarmee je als coach en trainer je toegevoegde waarde enorm vergroot"

"De opleiding is een enorme verrijking als je meer wilt doen met, en leren over, denkstijlen. Een compleet programma, waarmee je met groepen en individuen ook daadwerkelijk aan de slag kunt. En met MindSonar heb je een instrument in handen waarmee je als coach en trainer je toegevoegde waarde enorm vergroot. Aanrader!"


Eelko Vooijs
NLP-trainer/Directeur

"Zo pakkend, hoe mensen zich in het eigen profiel herkennen"

"Het instrument om onderliggende denkstijlen zichtbaar te maken en daardoor snel het passende stukje in beweging te brengen. Zo pakkend, hoe mensen zich in het eigen profiel herkennen en daardoor vol met de feedback aan de slag gaan."

Madelon Crol
Coach/Adviseur

"Zeer toepasbaar voor ondernemers in de opleidings- en trainingsbranche"

""Skills, instrumenten en werkvormen zijn zeer toepasbaar voor ondernemers in de opleidings- en trainingsbranche, maar ook voor coaches."

Rob van Engelen
Ondernemer

  • Inhoud
  • programma
  • data, lokatie, kosten, e.d. 
  • Trainers
  • mindsonar toepassingen

Hoofdtrainer

Jennet Burghard

Bestuurskundige, trainer, coach

Heeft een doctoraal Bestuurskunde en vele andere opleidingen voltooid: NLP Master Practitioner, mBIT Master Coach, gecertificeerd leiderschapstrainer, MindSonar® Trainer, Sociaal Panorama Consulent en Destination Coach®.

Is Training Director Speaking Circles® en verzorgt samen met Koos Wolcken het Europese trainingsproramma van de Speaking Circles Association ('Relational Presence').

Heeft sinds 1998 bhaar eigen trainingsbureau en coachingspraktijk. Centraal in haar werk staat het begeleiden van individuen en teams bij veranderingen in zichzelf en in relatie tot hun omgeving.

Schreef samen met Koos Wolcken het boek 'Present!' over 'relational presence' en authentiek presenteren.

​Geeft MindSonar trainingen in Nederland, Polen, Engeland en Latijns Amerika.

Lid van de 'MindSonar Experts Group'.

Gasttrainers

Jaap Hollander

Psycholoog, NLP-trainer, hypnotherapeut, schrijver, directeur IEP

Hij geeft NLP- en provocatieve opleidingen en workshops voornamelijk voor het IEP in Nederland en soms ook elders (variërend van Warschau tot Miami) .

Ooit, in de jaren tachtig, werkte hij op de opnameafdeling van een groot psychiatrisch centrum, waar hij vertrok om voor zichzelf een vrijere werkomgeving te scheppen.

Modelleerde o.a. effectieve trainers (presentatietechnieken), vitale tachtigers (gezond leven), Candomblè-priesters in Brazilië, topmanagers en provocatief therapeut Frank Farrelly.
Ontwikkelde onder meer MindSonar.

Hij schreef tien boeken, waaronder ‘NLP in Nederland’, ‘Essenties van NLP’ (20.000 verkocht) en ‘Provocatief coachen’. Zijn nieuwste boek is ‘Provocative Coaching, Making things better by making them worse’ (Crown House Publishing, UK).

Lid van de 'MindSonar Experts Group'.

Guus Hustinx

Ingenieur, NLP-trainer, managementcoach en -trainer. 

Guus heeft ervaring als projectmanager en in directiefuncties. Maakte in 1994 de overstap naar begeleiding en training. Is partner in Intens, een bureau dat zich richt op de effectiviteit van teams en organisaties, zowel in de private als de publieke sector. 

Heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van NLP bij teambuilding en verandertrajecten. Ontwikkelde ‘het Speelveld der verandering’, een systemisch model om de dynamiek in organisaties op te sporen en te veranderen.

Samen met Anneke Durlinger schreef hij het boek: ‘Voorbij je eigen wijze, effectief communiceren met metaprogramma’s in professionele relaties’.

Samen met Mieke Laarakkers schreef hij ‘Speelveld der verandering, de onzichtbare organisatie-dynamiek als hefboom’.

Is sinds het eerste begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van MindSonar.

Lid van de 'MindSonar Experts Group'.

Chris Minne

Organisatiepsycholoog

Begon als extern organisatiepsycholog bij diverse bedrijven, waar hij HR development services en management training verzorgde. Was daarna Personnel Development Manager in een multi-national ICT high-tech company .
Ging verder als Sales Director van een winkelketen met 70 winkels in Belgie and Luxemburg .
Is nu directeur van 'Enable', dat diverse een organisatie-ontwikkelings diensten levert.

Missie: 'To contribute in a ecological way to the development of heart intelligence and enhanced consciousness in business environments, enabling people to perform impeccably in a sustainable way".

Is sinds het eerste begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van MindSonar.

Lid van de 'MindSonar Experts Group'.

"Genoten van de training"

"Genoten van de training door de aanwezigheid van enthousiaste, open medecursisten en trainers. Vanuit mijn interesse in en geboeidheid door mensen hoe mensen denken en hoe hen dat beweegt, een enorm waardevolle aanvulling."


Coby Krol
Trainer/Coach

"Het speelse gemak, de diepe kennis en de jarenlange ervaring"

"Ik heb genoten van het speelse gemak, de diepe kennis en de jarenlange ervaring, waarmee de trainer toegang verschafte tot de boeiende wereld van metaprogramma's en de toepassing in coaching en team building. Aanrader!"

Koos Wolcken
NLP-Trainer

"Mooi instrument dat het bedrijfsleven aanspreekt"

""Een verrijking in kennis, inzichten en toepassingen om persoonlijke ontwikkeling op verschillende manieren te stimuleren. Mooi instrument dat het bedrijfsleven aanspreekt vanwege vorm, diepzinnigheid, validiteit en betrouwbaarheid.”

Henri van Hout
Directeur