Menu 

NLP training Gelderland

De geheimen van het Neuro Linguïstisch Programmeren

Neuro Linguïstisch Programmeren is een vorm van het veranderen van de communicatie, die mensen leert om met betere communicatie hun doelen te bereiken. Het is een vorm van training die zichzelf bewezen heeft, en die mensen over de hele wereld heeft geholpen. Het IEP, Instituut voor Eclectische Psychologie, geeft al sinds 1981 NLP training voor Arnhem, NLP training voor Doetinchem en NLP training voor Wageningen en was daarmee het eerste instituut in Nederland dat dit deed. Ook vandaag nog hebben we een zeer uitgebreid programma aan opleidingen en cursussen, die gegeven worden door experts van internationale allure. Voor een NLP training in Gelderland bent u dan ook bij ons aan het juiste adres.

NLP training voor Arnhem en omstreken

Bij onze NLP training in Gelderland leert u de geheimen van het Neuro Linguïstisch Programmeren kennen. Wij trainen u aan de hand van drie hoofdelementen. Het eerste element is Innerlijke beleving. Wat gaat er schuil achter iemands gedrag, en hoe is dit van invloed op de manier waarop deze persoon communiceert? Element twee is het verbeteren van de communicatie. Het gaat dan niet alleen om de externe communicatie, maar ook om de communicatie met jezelf. Het derde en laatste element is het overbrengen van vaardigheden. Als je zelf ergens heel goed in bent, hoe breng je dit dan over aan iemand anders?

Een breed aanbod NLP cursussen

Bij het IEP vindt u altijd een NLP training die bij u aansluit. Of u nu op zoek bent naar een volledige opleiding tot NLP Practitioner of NLP Masterpractitioner, of een kortere cursus waarin u de basis of bepaalde elementen van het NLP onder de knie krijgt, wij hebben ze in ons programma staan. Onze NLP training voor Doetinchem helpt u bij het doorgronden van de geheimen van NLP, en bij het overbrengen van deze kennis aan anderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor onze NLP training voor Wageningen en omstreken.

[ideaze_widget title=”NLP Opleidingen” textarea=”Onze NLP opleidingen: Practitioner en Masterpractitioner.” image_id=”12956″ style=”soft” link=”/nlp-opleidingen/” ] [ideaze_widget title=”In Company” textarea=”In company trainingen: een IEP training in uw organisatie.” image_id=”13569″ style=”soft” link=”/in-company/” ]

[ideaze_widget title=”NLP Trainingen” textarea=”Onze korte NLP trainingen.” image_id=”13556″ style=”soft” link=”/korte-nlp-trainingen/” ] [ideaze_widget title=”NLP Achtergrond” textarea=”NLP achtergronden: definities, artikelen, boeken e.d.” image_id=”13557″ style=”soft” link=”/nlp-achtergrond/” ]