Menu

Introductie training NLP


Met deze korte NLP training van het IEP onderscheid je je als professional!

Je communiceert helderder en overtuigender.

Je voelt je sterker als persoon.
Je bereikt je doelen gemakkelijker.
Je helpt mensen om de verbinding te vinden, met hun eigen innerlijke kracht en met elkaar.


Deze Introductie training NLP is niet zomaar een NLP-training. Dit is een IEP-training voor professionals: trainers, coaches, HRM-ers, team builders, docenten, zorg-professionals en leiders.

Korte Introductie training NLP 

Het is jouw taak als professional om resultaten te bereiken met mensen. Dus wil je ze helpen om hun innerlijke kracht optimaal te benutten. Vaak wordt er gedacht dat het dan om het gedrag gaat, maar in feite gaat het om de beleving. Het gedrag is daar een resultaat van.

Positieve invloed 

Daarom is de vraag: Wat voor beleving roep ik bij de ander op? En wat wil ik eigenlijk oproepen? En in wat voor stemming moet ik dan zelf zijn - en hoe moet ik dan zelf denken - om dat voor elkaar te krijgen? Je wilt een positieve invloed hebben op wat mensen voelen, denken en doen. Alleen, sommigen kunnen dat uitstekend, en anderen kunnen het niet. Wat is het verschil? Dat is waar het bij NLP om gaat.

Wisselwerking tussen beleving, overtuiging en gedrag

NLP onderzoekt de wisselwerking tussen beleving, wereldbeeld (overtuigingen) en gedrag. Wil jouw medewerker, jouw cliënt of jouw collega bijvoorbeeld beter begrijpen wat er omgaat in klanten? Wil hij zijn visie krachtiger neerzetten? Wil hij persoonlijke spanningen en remmingen overwinnen? Wil hij overtuigender worden als leider? Wil hij zijn passie omzetten in actie? Op al dit soort vragen heeft NLP mooie antwoorden. 

Keuzes maken

Onze omgeving vraagt ons vaak om te kiezen. 'Maak nu eens een duidelijk keuze!' Laat je je leiden door je emoties, of benader je het rationeel? Vertrouw je op je hoofd of op je hart? Ga je voor de taak of voor de relatie? Maar helaas; hoe daadkrachtiger we kiezen, hoe sterker ook de trekkracht van het tegendeel vaak wordt. Ware kracht berust op integratie. NLP is dan ook: rationeel plus emotioneel, overtuiging plus vaardigheid, structuur plus intuïtie, gevoeligheid plus duidelijkheid, resultaat plus idealen.

Maak kennis met NLP en leer de basisprincipes

NLP is opgebouwd uit drie hoofdelementen: focus op de innerlijke beleving, het modelleren van bijzondere vermogens en een methodiek om goed contact te maken. Maak nu zelf kennis met NLP en leer de basisprincipes toepassen middels deze driedaagse training.


  • THEMA’S
  • programma
  • Nlp bij het iep
  • data , Plaats, kosten, e.d.
  • TRainers

Bij voldoende deelnemers wordt de NLP training door twee trainers, werkend als duo, gegeven.

Guus Hustinx

Ingenieur, NLP-trainer, managementcoach en -trainer. 

Guus heeft ervaring als projectmanager en in directiefuncties. Maakte in 1994 de overstap naar begeleiding en training. Hij is partner in Intens, een bureau dat zich richt op de effectiviteit van teams en organisaties, zowel in de private als de publieke sector. Hij heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van NLP bij teambuilding en verandertrajecten. Hij ontwikkelde ‘het Speelveld der verandering’, een systemisch model om de dynamiek in organisaties op te sporen en te veranderen.

Samen met Anneke Durlinger schreef hij het boek: ‘Voorbij je eigen wijze, effectief communiceren met metaprogramma’s in professionele relaties’. Samen met Mieke Laarakkers schreef hij ‘Speelveld der verandering, de onzichtbare organisatie-dynamiek als hefboom’.

Mieke Laarakkers

Docent agogiek, trainer/coach, master-NLP

Mieke studeerde agogiek aan de HAN. Na haar topsportcarrière als handbalster werkte ze met groepen gehandicapten waarbij ze tegen de gangbare opvattingen in, vooral op zoek ging naar wat deze mensen wèl kunnen. Ze werkte als trainer bij de contractpoot van de Hogeschool Haarlem en werd in 2001 partner bij Intens. 

Zij studeerde NLP bij het IEP te Nijmegen waar zij haar masters behaalde. Zij volgde opleidingen in Familie-, organisatie- en systeemopstellingen en heeft ervaring in het werken met trauma’s bij onder meer het Hellingerinstituut, Inge Land, Mathias Varga von Kibed en Interakt. 

Zij is co-acteur van ‘Ecologisch veranderen van organisaties, Speelveld der Verandering’.

Mieke is een ervaren bergsporter die deze ervaring in al haar trajecten integreert.

"De ander duidelijk aan het werk zetten, in plaats van jij zelf"

"De Introductie training NLP heeft me het inzicht gegeven dat door bepaalde technieken de ander duidelijk aan het werk wordt gezet, in plaats van jij zelf."

Lonneke Hakvoort 
Reintegratieconsulent

"Een inspirerende NLP training die ratio en emotie weet te verbinden"

"Een inspirerende NLP training die ratio en emotie weet te verbinden. Dynamisch gemaakt door een toptrainer!"

Petra Bonte-Veraart
Teamleider

"Contact maken met mijn innerlijk bewustzijn"

"Contact maken met mijn innerlijk bewustzijn, rust vinden en door mooie oefeningen veel negatieve gevoelens kunnen omzetten in positieve gevoelens. Ik zou de Introductie training NLP aan iedereen aanraden!"

Sanaz Sadegh
Accountmanager

Accreditaties

LVSC Accreditatie NLP intro IEP

"Een verrijkende ervaring die veel energie geeft"

"Compacte NLP training waarbij er naast uitleg van theorie veel ruimte is om zelf te oefenen. Het is een verrijkende ervaring die veel energie geeft."

Odette Herijgers,
Huisarts

"Spijt dat ik dit niet 10 jaar eerder heb gedaan"

"Deze NLP training levert technieken en vaardigheid op, maar ook grote inzichten, waardoor ik spijt heb dat ik dit niet 10 jaar eerder heb gedaan."

Gerrit-Jan Baars
CEO

"Enorm veel geleerd tijdens deze NLP training"

"In twee dagen tijdens de Introductie training NLP enorm veel geleerd

en inspiratie opgedaan!"

Mirjam Hoogesteder
Advocaat