Maak van je volgende training de beste ooit! 
In deze IEP training krijg je als trainer een heel pakket mooie NLP-technieken aangereikt. Hoe zet je direct de juiste kaders in je training? Hoe blijf je zelf in een goede emotionele toestand? Hoe regisseer je kritiek? Hoe gebruik je ankers? En nog veel meer.  
Jij wilt als trainer je trainees meer keuzemogelijkheden geven. Welke visie op training helpt daarbij? Is het voor jou meer 'Mensen die denken dat ze iets niet kunnen, veranderen in mensen die denken dat ze het wel kunnen'. Of is het: 'Mensen leren wat ze al kunnen, beter te gebruiken'?

Je vergroot de impact van je training door aandacht voor groepsrapport, een positieve werksfeer, een krachtige state als trainer, een levendige presentatie, een constructieve interactie met de groep, en kwaliteitsbevorderende feedback. Deze en vele andere skills leer je aan de hand van - en als praktische voorbereiding op - een van je eerstvolgende trainingen.

De persoon van de trainer is het instrument om de trainee verder te brengen. Daarom is de centrale vraag in deze training: 'Hoe kun je je impact als persoon vergroten?. Er is een innerlijke wisselwerking is tussen
a. Identiteit (Wie ben ik als trainer?)
b. Overtuigingen (Waar geloof ik in?)
c. Gedrag (Wat doe ik met deze groep?).
Als jij die elementen met elkaar in harmonie brengt, als ze elkaar ondersteunen en versterken, dan nemen je daadkracht, je mildheid, je creativiteit en je stressbestendigheid toe. Vanuit een nieuw perspectief op jezelf kun je je trainees ook meenemen naar nieuwe bestemmingen.

"Veel handvatten meegekregen."

"Op luchtige, humoristische en praktische wijze aandacht schenken aan 'de genen' en de handelswijze van de trainer. Veel handvatten meegekregen. "

M. Pothast
Organisatieadviseur/Trainer

"Deze training zet je in je kracht."

"Deze training zet je in je kracht en haalt het beste, dat je al in je hebt, naar boven."

Jack Vermeulen
Gezinscoach/Trainer

"Geweldige motiverende en inspirerende training."

"Deze geweldige motiverende en inspirerende training geeft me de bagage en vaardigheden dat ik meteen in eigen trainingen kan toepassen. Geeft het lef dit ook te gaan doen."

Karen van der Vliet
Arbeidsdeskundige/Trainer

  • Inhoud
  • programma
  • data, lokatie, kosten. e.d.
  • Trainer

Anneke Durlinger
NLP-trainer en coach

Ziet NLP als ‘inner human resource management’ en als optimaal middel om tot zelfverwezenlijking te komen. Werkt al vele jaren binnen het IEP als NLP-trainer. Heeft een vanzelfsprekend vertrouwen in de kwaliteiten en het potentieel van mensen. Gaat uit van de aanname ‘Problemen doen zich pas voor als je de hulpbronnen hebt om ze op te lossen’.

Binnen het IEP geeft ze samen met diverse andere trainers en met een voortdurend enthousiasme verschillende trainingen, waaronder de NLP-practitionerstraining en ‘NLP voor trainers’.

Een van haar specialisaties is de toepassing van NLP in groepen (m.n. groepsrapport) vanuit het idee: ‘Zorg voor het grote geheel, door aandacht voor het kleine detail’. Schreef samen met Guus Hustinx het boek ‘Voorbij je eigen wijze’ over metaprogramma’s en ‘Handboek voor trainers, stappen ter verrijking’.

Lid van de Internationale NLP Leadership Summit

"Een training die ook zeer ervaren trainers nieuwe inzichten en vaardigheden leert toepassen."

"Enthousiast en professioneel. Een training die ook zeer ervaren trainers nieuwe inzichten en vaardigheden leert toepassen."

Rob Weesie
Trainer

"De eenvoudigste manier."

"De eenvoudigste manier om het snelst beter te worden in je vak"

Harold Janssen
Organisatieactivist

"Ik kan mijn trainers skills direct en heel gemakkelijk verbeteren."

"Ik kan mijn trainers skills direct en heel gemakkelijk verbeteren met een aantal inzichten die ik deze dagen heb opgedaan. "

Sanka Smeets
Docent