Menu 

Breng jezelf up-to-date qua NLP.
Ontdek de nieuwste NLP-modellen.
Volg deze exclusieve, specialistische NLP-training, die anders is dan alle andere. Alleen toegankelijk voor NLP Masterpractitioners.
 Hoe zit het nu precies met die drie NLP-generaties? In deze training krijgen ze alledrie een plaats. Robert werkt - zonder vooraf bepaalde thema's -  met mensen aan een probleem of een doel. Daar zet hij het type NLP bij in dat het beste past.
Daarna wordt er modellerend met hem besproken wat er is gebeurd, wat hij heeft gedaan, hoe en waarom. Hier kan nieuw NLP uit voortkomen!
Vervolgens wordt er als Mastermind gewerkt aan het borgen van het veranderingsproces.

Robert Dilts is een van de belangrijkste en creatiefste NLP-ontwikkelaars. Hij heeft een groot aantal NLP-technieken en -modellen ontwikkeld die over de hele wereld worden onderwezen. Dat het IEP de Nederlandse bron van NLP is, is mede te danken aan onze lange relatie met Robert. NLP-begrippen zoals innerlijke strategieën, de Disney-strategie, de Bateson-strategie, de logische niveaus, woordmagie, reimprinting en cooperative learning zijn allemaal door Robert bedacht. Hij heeft een groot aantal boeken over NLP geschreven en bracht ook het derde generatie NLP voort.

De afgelopen jaren richt hij zich op Succes Factor Modelling, een compleet systeem voor de nieuwe ondernemer (next generation entrepreneur). Het nieuwe ondernemen is vanuit je passie een organisatie opbouwen en die op een bewuste, duurzame manier naar een doel toe leiden, waarbij je tegelijkertijd naar een beter wereld streeft. Succes Factor Modelling is ontstaan door het modelleren van succesvolle leiders en ondernemers, maar ook door het bestuderen van succesvolle teams en succesvolle organisaties als geheel. 

Robert heeft al 30 jaar het bijzondere vermogen om dit soort menselijke vermogens tastbaar en overdraagbaar te maken, ze tegelijkertijd in een groter kader te plaatsen en ze te op een geheel nieuwe manier te verbinden met bekende NLP-begrippen. 

"Ervaringen, gevoelens, vermoedens, angsten, verlangens, inzichten, grote en kleine doelen zijn op hun plaats gevallen."

"De training heeft mij als organisatie-adviseur (meer dan 25 jaar ervaring) overzicht en diepgang gebracht. In slechts drie dagen zijn veel van mijn ervaringen, gevoelens, vermoedens, angsten, ‘verlangens’, inzichten, grote en kleine doelen op hun plaats gevallen. En dat is gebeurd door het kader van de trainer en door de sfeer die de trainer weet op te roepen met 45 collega adviseurs en coaches. In een woord: klasse."

Jan Jacobs
Organisatie-adviseur

"Brengt je eigen ontwikkel-wensen al werkend tot leven"

"Robert integreert op prachtige, harmonieuze wijze NLP-technieken en brengt zo je eigen ontwikkel-wensen al werkend tot leven. De training is bruikbaar voor de dagelijkse praktijk!"

Caroline Peet
Coach/Docent

"Ik zag ineens een scala aan mogelijkheden voor mij. Het werd licht in de duisternis."

"Deze training kwam op een goed moment in mijn leven, waar ik onzeker was over de richting die ik op zou gaan. Ik leerde mijn visie, missie, ambitie en rol formuleren en zag ineens een scala aan mogelijkheden voor mij. Het werd licht in de duisternis."

Caroline Vonck
Huisarts

  • Inhoud
  • data, lokatie, kosten. e.d.
  • Trainer

Robert Dilts

M.A. in Behavioral Engineering, USA

Is een van de belangrijkste ontwikkelaars van nieuw NLP-materiaal. Hij produceerde tal van nieuwe NLP-technieken en -principes op het gebied van therapie, coaching, gezondheid, leiderschap en spiritualiteit. Zijn NLP-’uitvindingen’, waaronder de ‘Logische niveaus’, de ‘Disney Strategie’ en ‘Reimprinting’ worden over de hele wereld onderwezen in NLP-practitioners- en vooral in NLP-masterpractitionersopleidingen.

Hij is als trainer betrokken bij NLP-programma’s in de USA, Canada, Europa, Zuid-Amerika en Azie en heeft verschillende belangrijke boeken over NLP geschreven, zoals ‘NLP, The Study of the Structure of Subjective Experience’, ‘Roots of NLP’, ‘Tools for Dreamers’, ‘Skills for the Future’, ‘Strategies of Genius, Volume I, II en III’, ‘From Coach to Awakener’ en ‘Alpha Leadership’.

Hij werkt al meer dan 30 jaar voor het IEP en komt eenmaal per jaar naar Nederland om nieuwe NLP-ontwikkelingen te presenteren.

Roberts meest recente boeken
Verkrijgbaar bij Amazon