Deze training is speciaal voor jou als coach. Meestal wordt er bij opstellingen niet veel uitgelegd, maar hier wel. Beleef de onbewuste verbindingen die je leven richting geven. En krijg tegelijkertijd uitleg van de trainer over hoe opstellingen werken en wat de achterliggende principes zijn.
Dit is een kennismaking met het werken in de systeemlaag.
Je gaat nieuwe verbanden zien en leert ‘andere vragen’ stellen.
Je ziet de verbanden voor je. Van daaruit ga je anders kijken, stel je vragen die beweging brengen, puur door ze te stellen.
De vraag blijkt een mooie interventie en belangrijker dan het antwoord.

Met zijn methode van de familieopstelling heeft Bert Hellinger patronen en verbindingen zichtbaar gemaakt in sociale systemen, organisaties en families. Het opstellingen-werken laat zien hoe moeilijkheden in jouw leven niet op zichzelf staan, maar zich in een groter krachtenveld afspelen. Je wordt niet alleen beïnvloed door je eigen levenservaring, maar ook door maatschappelijke gebeurtenissen en door je familiegeschiedenis.

Systemisch werk is een rijke toevoeging voor coaches en hulpverleners. Je word zowel privé als professioneel geïnspireerd. Deze intensieve workshop over de doorwerking van familiesystemen in jouw huidige leven, biedt een blik op de grotere context waarbinnen jouw leven zich afspeelt. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ontdekken hoe het systeem waar je deel van uitmaakt zowel je privéleven als het functioneren en het succes van jouw organisatie beïnvloedt. 

Er wordt gewerkt met eigen thema’s, die jij en de andere deelnemers inbrengen.

"Super, wat het met me deed en de rust die ik kreeg!"

"Super, wat het met me deed en de rust die ik kreeg!"

Alex Manders
ICT-manager

"Onwijs gaaf!"

"Onwijs gaaf! Combinatie van liefde en proffesionaliteit"

Esther van den Brandt
Dierenarts

"Indrukwekkend, meerwaarde voor persoonlijke ontwikkeling."

"Indrukwekkend, meerwaarde voor persoonlijke ontwikkeling. Goede sfeer en kwaliteit"

Mark Drübe
Coach

  • Inhoud
  • programma
  • data, lokatie, kosten. e.d.
  • Trainer

Inge Land

Psychotherapeut (BIG geregistreerd), NLP-master en -trainer, klinisch pedagoog

Werkt met EMDR voor trauma’s en is een ervaren Familie-opsteller.
Voor haar zijn eenvoud, diepgang, waarachtigheid, liefde en respect voor ieders eigenheid belangrijke criteria.
Zij startte haar werk binnen de reguliere GGZ; werkte vanaf 1988 voor het IEP als NLP-trainer en begon in die tijd ook haar eigen praktijk als vrijgevestigd psychotherapeut.


Zij maakt graag gebruik van verschillende ervaringen en methodes die zij in haar gereedschapskist heeft. Haar psychotherapeutische achtergrond helpt om de grenzen van de persoonlijkheid reëel en veilig in te kunnen schatten en te prikkelen. NLP geeft veel interventies om pragmatisch te werken, patronen te herkennen en de kern van het probleem op te sporen. De systeemopstellingen helpen haar om in contact te komen met diepe patronen in de familiegeschiedenis. Die beroering brengt letterlijk in beweging wat vast zit.