Menu 

Stress is een veelvoorkomende klacht.
Druk, druk druk. Je krijgt het allemaal niet meer spits. Er blijft zo veel liggen...
Je hart gaat tekeer, het zweet breekt je uit. En je moet nog de hele dag.
Voor de professionals: hoe help je cliënten of medewerkers met stressproblemen?
Of heb je zelf stressklachten? Kom naar de thema-avond. Gratis!

De thema-avonden geven iedereen de kans om kennis te maken met de provocatieve, uitdagende stijl van helpen. De provocatieve trainingen zijn voor  professionals. De thema-avonden zijn voor iedereen. Vernieuwend. Anders. Hilarisch. Warm. Uitdagend. Effectief. Gegeven door de Nederlandse grondleggers van het provocatief coachen: Jeffrey Wijnberg en Jaap Hollander. Zij werken met mensen die naar de thema-avond komen en die last hebben van de klacht die op die avond aan de orde is.

Als professional (coach, therapeut, psycholoog, HRM-er, zorgprofessional, trainer, docent) zie je hoe je de provocatieve benadering kunt inzetten in je werk. Je mag overigens ook zelf als persoon een probleem inbrengen.

Mensen die worstelen met de betreffende klacht ontvangen gratis coaching/therapie. Als je geen bezwaar maakt, worden de sessies opgenomen als voorlichtingsfilmpjes. Als je wel bezwaar maakt, ook achteraf, worden de opnames zonder gezeur gewist.

Er worden minimaal twee live demonstraties gegeven, gevolgd door uitleg en informatie over wat het provocatief coachen inhoudt. In de pauze is er koffie met een koekje.

Datum en tijd

7 juni 2018, van 19.30 tot 21:00 uur.

Plaats
Amsterdam

Ja, je ziet het goed. Hollander & Wijnberg verlaten hun hooibergen in de provincie en komen naar de big city!

Deelnamekosten
Geen kosten, de thema-avond is gratis